tag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.comments2023-11-04T06:56:57.113+01:00<br><br><br><br><center>Lecsó recept</center>Unknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-49503362369605617512023-11-04T06:56:57.113+01:002023-11-04T06:56:57.113+01:00rr067 fake designer bags rq918rr067 <a href="https://www.afforebag.com" rel="nofollow">fake designer bags</a> rq918Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-87568313711219333262020-08-24T10:10:12.765+02:002020-08-24T10:10:12.765+02:00lecsot nem készittek olajjal és nem főzőm
lecsot nem készittek olajjal és nem főzőm<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09026791789124188637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-61794227336864830332018-07-13T13:40:21.972+02:002018-07-13T13:40:21.972+02:00ha a paradicsomba teszed a paprikát, ropogós marad...ha a paradicsomba teszed a paprikát, ropogós marad. ettől még jó ha valaki így szereti....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06540081811494707673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-55716395842443970432013-09-02T22:10:26.800+02:002013-09-02T22:10:26.800+02:00Jah...pihent agyuak...de ha Te írtad volna le, akk...Jah...pihent agyuak...de ha Te írtad volna le, akkor biztos tök jó lenne. Nem? Nem mi, mert még írni sem tudsz. Pffff. Tipikus falusi. Azért, mert meg tud kenni egy vajas kenyeret rögtön chefnek érzi magát. Amúgy kis korom óta így eszem. Bár én nem szedem ki a paprikát, de hát ezért vagyunk emberek, hogy különbözzunk. ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-41847836802290120722012-09-14T09:32:10.848+02:002012-09-14T09:32:10.848+02:00Szerintem jobb lenne
mindent kiszedni belőle.
Hát...Szerintem jobb lenne <br />mindent kiszedni belőle.<br />Hátha éhen maradna a család.XYAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-6877432609055646502012-09-14T09:29:35.104+02:002012-09-14T09:29:35.104+02:00EZ EGY ÓRIÁSI MARHASÁG,ILYENT CSAK PIHENT AGYÚAK T...EZ EGY ÓRIÁSI MARHASÁG,ILYENT CSAK PIHENT AGYÚAK TALÁLHATNAK KI.M.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-88863852544921796942012-08-18T20:42:48.238+02:002012-08-18T20:42:48.238+02:00Drágáim! Osztom azt a véleményt, miszerint a lecsó...Drágáim! Osztom azt a véleményt, miszerint a lecsót elrontani nem lehet! De, ha rám hallgattok, akkor okvetlenül kipróbáljátok az általam kreált remeket! Nos íme a receptem!<br />Füstölt szalonna zsírján megfonnyasztok egy közepes fej hagymát. Hozzáadom az előzőleg megmosott, a magházától megszabadított és felszeletelt 6 - 8 db zöldpaprikát. Fedő nélkül sütöm, időnként megkeverve. Amíg sül, addig felkarikázok egy kisebb szál parasztkolbászt, és a sülő paprikához teszem. Mialatt összesülnek, 3- 4 db paradicsomot melyet leforrázva, a héját lehúzva félbe vágom, és egy lapos tányérba téve felszeletelem. és a közben félig megpuhult sült paprikához adom. Lefedve addig rotyogtatom, míg a paradicsom szét nem fő. Ezzel kész is. Aki erősen szereti, az csinálja bogyiszlói és édes paprikából vegyesen. Köretként lehet mellé rizst, tarhonyát vagy akár rövid cső tésztát kínálni, de friss puha kenyérrel is kiváló! Aki tojásosan szereti, az a kész lecsóba 2-3 felvert és megsózott tojást csorgathat, amit szilárdulásig szabad csak sütni! Jó étvágyat!<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />emilliohttps://www.blogger.com/profile/02012633730381104539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-68919208629932605402010-06-25T20:17:23.976+02:002010-06-25T20:17:23.976+02:00Bocsi,nokiki=noki,azaz nokedli:-))))Bocsi,nokiki=noki,azaz nokedli:-))))Unknownhttps://www.blogger.com/profile/16423911722507699882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5292418551384376320.post-50652604677738805292010-06-25T20:15:33.746+02:002010-06-25T20:15:33.746+02:00Igazából ezek a receptek mind tök jók, csak, a lec...Igazából ezek a receptek mind tök jók, csak, a lecsó, A lecsóóóóó, az zsiradék ,hagyma,paprika és paradicsom megfelelő arányát jelenti!aztán jöhet a többi!<br />A füstölt szallonát gyenge zsiradékon megpirÍtom, majd a szalonna darabokat kiszedegetem. Az apróra vágott hagymát megfonnyasztom a visszamaradó zsírban. Közben a paradicsomot össze vágom(nem karikára,hogy ne legyenek a lecsóban a végén 10-20 centis pöndörödött pari héjak)hanem csak úgy rusztikus darabokra ,ahogy jön. Rá a hagymára,só és ha a pari elvesztette állagát(8-10perc)ráküldöm a paprikát majd egy kis vizet.Őrölt piros paprikát semmiképp! Aztán beleteszem a lecsóba szánt füstölt kolbász egyharmadát,egészen apróra vágva,és így főzöm tovább.Mielőtt elkészülne, beleteszem a többi kolbit karikára vágva,még 5-8 perc és kész.Rizzsel,tojással, nokikival,vagy csak egy jó karéj friss kenyérrel,mindegy. Őrület! A paprika paradicsom aránya 10 a héthez, a paprika javára.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/16423911722507699882noreply@blogger.com